![]() |
|
|||||||
| Zarejestruj się | FAQ | Użytkownicy | Social Groups | Kalendarz | Szukaj | Dzisiejsze posty | Zaznacz Przeczytane Fora |
![]() |
|
|
LinkBack | Narzędzia wątku | Wygląd |
|
||||
|
Witam
Jestem graczem klanu united cRew grajacym w counter-strike, pisze tutaj o prosbe sponsoringu do waszej firmy szczegoly zamieszczam nizej. Szukam obecnie sponsora ktory bylby sklonny zaoferowac bnc, koszulki z nickami i logiem klan oraz domene i server united-crew.org Info o klanie: KLan Jest po reaktywacji wczesniej bylismy top 20 CB Co potrzebuje: - BNC - Koszulki z nickami i logiem klanu - Server www ok 200mb - Ok 20 Mb na MySQL (z mozliwoscia rozszerzenia), - Domene united-crew.org - mozliwosc tworzenia subdomen, - 5Gb transferu miesiecznego. - nie obraze sie tez, na inne rzeczy... Co moge zaoferowac: - banner na stronie www - button na kazdej stronie - napis, ze strona jest hostowana (lub sponsorowana) przez panstwa firme - w kazdej subskrypcji ktora byla by wysylana do uzytkownikow, byla by wzmianka o panstwa firmie - w sygnaturce na forach dyskusyjnych moglbym dodac w moim podpisie link do firmy... zawsze to jakas forma reklamy - gdyby byla potrzeba, moglbym zrobic jakas grafike/skrypt/wypozycjonowac strone (lub cokolwiek na czym sie znamy) pozdrawiam! Z poważniem Bartłomiej Burmer bartlomiej.burmer@interia.pl GG: 2447271 |
|
|||
|
Jestem dość doświadczonym graczem w cs'a 1.6 gram juz pare lat w counter-strike . Ze znajomymi zrobiłem klan ktury się dobrze rozwija jednak nie ma jeszcze serwera dlatego pilnie poszukujemy sponsora ktury by płacił za serwer . kontakt gg 6618715 , nr tel.kom. 782669162 .
|
|
|||
|
Jestem graczem CS 1.6. Bardzo chcial bym zebyście mi mogli zasponsorowac serwer 21 slotowy albo mniej oraz wszystim graczom z mojego klanu wykupic STEAMY..!
Bardzo bym prosił o szybki kontakt: Gadu-Gadu-11432741 Nr kom-514289315 |
|
|||
|
Jestem graczem CS 1.6. Bardzo chcial bym zebyście mi mogli zasponsorowac serwer 21 slotowy albo mniej oraz wszystim graczom z mojego klanu wykupic STEAMY..!
Bardzo bym prosił o szybki kontakt: Gadu-Gadu-11432741 Nr kom-514289315 |
|
|||
|
Witam !
Poszukuje sponsora dla klanu Steam. Jesteśmy młodymi ale z ogarniętymi graczami. Posiadamy dużym staż w graniu w C.s-a. Oferujemy: -> Banner -> Reklamy -> Na imprezach typu lan-y jesteśmy wstanie mieć w nicku nazwę lub skrót firmy -> Oczywiście nasz udział w imprezach wojewódzkich jak i krajowych. Oczekujemy: -> Serwer PUBLIK (na reklamę klanu jak i przyszłego sponsora) -> domenę ( .pl ) -> Miłej współpracy Tutaj nasz stronka: www.vg-team.yoyo.pl (nie jest to świetna strona ale z czasem będzie lepsza) GG: 8913224 lub e-mail: franek937@o2.pl ______________________________ Zarząd Virtual Gamers |
|
|||
|
Szanowni Państwo,
Pod pojęciem sportów elektronicznych rozumiemy granie w gry komputerowe, które z każdym dniem stają się coraz popularniejsze. Wielu młodych graczy ćwiczy dzień w dzień próbując wyszkolić w sobie umiejętności zarówno współpracy z innymi graczami, jak i samodzielnej gry pozwalającej odnosić sukcesy. Niektórzy gracze traktują e-sport jako sposób na życie, również w naszym kraju! Stają się idolami swoich rówieśników, podróżują po całym świecie, o czym donoszą media z każdego miejsca na Ziemi. My również w tym uczestniczymy! Nazywamy się steam-Team i już od 2006 roku regularnie kwalifikujemy się do największych turniejów w naszym kraju. Gramy w Counter-Strike'a - kultową grę komputerową, której społeczność w Polsce przekracza 50 tys. osób, a na całym świecie liczona jest w milionach. W ubiegłym roku zajęliśmy piate miejsce na największym turnieju w naszym kraju 4fun4 2006, gdzie przybyła czołowa ósemka zespołów z Polski. W tym roku zakwalifikowaliśmy się do rozgrywek HLC i będziemy walczyć o miejsce na podium Zawodnicy naszej drużyny aktywnie uczestniczą w życiu całej społeczności graczy w Polsce i w Europie. Podobnie jak Państwo, pragniemy się rozwijać, dlatego też chcielibyśmy nawiązać z Państwem współpracę. www.steam-team.ovh.org <-- zapraszamy Kontakt gg: 7148761 e-mail: ziolo.mz@wp.pl Z wyrazami szacunku, Mateusz |
|
|||
|
moja Oferta:
baner na stronie z waszym logo albo nazwą Tag z waszą nazwą strona z wasza nazwą reklama waszej nazwy w trzech TOPLISTACH reklamy w różnych ligach counter strike 1.6 Wymagamy: Server co najmniej 14 slotowy i to wszystko A i jeshcze jestesmy klanem Galaxy Skill Klan cs 1.6 non steam |
|
|||
|
jesli jestescie zainteresowani moją ofertą (LaRRego) zgłoscie sie na strone www.galaxyskill.dbv.pl lub na moje gadu-gadu:7514219
|
|
|||
|
Szukamy dzielnie sponosora jestesmy klanem niedawno zalozonym na spary jakie gralismy mamy walkowery oraz wygrane 0 porazek gramy w cs od 3-6 lat klan ten ma 3 miesiace wczesniej mial inna znana nazawe wygrywamy wiele lig...
czego oczekujemy od sponsora 1.Koszulek z logiem klanu [A]Gam!ng^ 2.Strone Klanu [A]Gam!ng^ 3.Serveru Min 12 slotowy ale jak narazie mamy:P 4.Oraz Wykupic niekturym osobom STEAM(DOdatek do Counter Strik'a) Co odnas mozecie sie spodziewac: 1.Populalarnosc klanu oraz firmy 2. rozprowadzac linki znajomym 3.umeszczac linki oraz wszystko o firmie na strone 3.umieszczac nazwe sponsoringu firmy na serverze 4.umeszczac nazwe firmy na koszulkach Edyt by Frigo.Rig & Team Gam!ng |
![]() |
| Użytkownicy aktualnie czytający ten wątek: 1 (0 użytkownik i 1 gości) | |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|