![]() |
|
|||||||
| Zarejestruj się | FAQ | Użytkownicy | Social Groups | Kalendarz | Szukaj | Dzisiejsze posty | Zaznacz Przeczytane Fora |
![]() |
|
|
LinkBack | Narzędzia wątku | Wygląd |
|
|||
|
Dnia Sat, 3 Nov 2007 14:01:23 +0000 (UTC), jakże pięknego
tctomek198876@WYTNIJ-TO.wp.pl (szary tomek) wystukał co zawarte poniżej: :: szary tomek :: nie wiem jak sie nazywa prowadzący To jak się dowiesz (zapytaj się kolegi) to dostaniesz gotowe rozwiązanie. -- Home: admin.idns.pl Linux registered user: 408584 Contact: GG#44450, solaris#idns.pl 19:16:28 -!- Platyna Erroneous Nickname |
|
|||
|
Solaris
> Dnia Sat, 3 Nov 2007 14:01:23 +0000 (UTC), jakże pięknego > tctomek198876@WYTNIJ-TO.wp.pl (szary tomek) wystukał co zawarte poniżej: > :: szary tomek > :: nie wiem jak sie nazywa prowadzący > To jak się dowiesz (zapytaj się kolegi) to dostaniesz gotowe rozwiązanie. chyba Patryk Ściborek bardzo proszę o pomoc, bo nie wiem jak to kompletnie zrobić?? |
|
|||
|
Dnia Sat, 3 Nov 2007 14:12:03 +0000 (UTC), szary tomek napisał(a):
> chyba Patryk Ściborek > bardzo proszę o pomoc, bo nie wiem jak to kompletnie zrobić?? Słyszałeś kiedyś o ironii? Zadanie dostałeś po to, żeby samodzielnie je wykonać i czegoś się nauczyć. Jak będziesz miał jakiś konkretny problem z implementacją tego algorytmu, wtedy tutaj wróć i zadaj konkretne pytanie. Raczej nie masz co liczyć na to, że ktoś ci poda rozwiązanie na tacy (chociaż oczywiście zawsze może znaleźć się jakiś zły człowiek, który za ciebie twoją pracę domową rozwiąże). -- Zbyszek Malec Ustronie 104 jid: zbyszanna@jid.pl |
![]() |
| Użytkownicy aktualnie czytający ten wątek: 1 (0 użytkownik i 1 gości) | |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|