![]() |
|
|||||||
| Zarejestruj się | FAQ | Użytkownicy | Social Groups | Kalendarz | Szukaj | Dzisiejsze posty | Zaznacz Przeczytane Fora |
![]() |
|
|
LinkBack | Narzędzia wątku | Wygląd |
|
|||
|
> Wiem, że mogę przemieszczać zaznaczony kształt selekcji w obrębie
> otwartego okna, ale jak przenieść ten kształt (to zaznaczenie) do innego > otwartego okna ? Przeciągnij... -- Pozdrawiam, Grzegorz 'Greg' Gawlik http://gregbike.carbonmade.com/ - Personal Portfolio |
|
|||
|
chcę przeciągnąć tylko kształt selekcji a nie zawartość,
jak przeciągnę to przeciągam całość obrazu na drugi obraz (inny otwarty plik) np. na jednym zdjęciu zaznaczam dokładnie obrys postaci, a potem ty zaznaczeniem chcę skopiować jakiś fragment z innego zdjęcia (ale fragment ten będzie miał kształt taki jak obrysowana postać z pierwszego zdjęcia). Użytkownik "Gregbike" <gregbike@_usunto_poczta.onet.pl> napisał w wiadomości news:fg8662$6rp$1@atlantis.news.tpi.pl... >> Wiem, że mogę przemieszczać zaznaczony kształt selekcji w obrębie >> otwartego okna, ale jak przenieść ten kształt (to zaznaczenie) do innego >> otwartego okna ? > > Przeciągnij... > > -- > Pozdrawiam, > Grzegorz 'Greg' Gawlik > http://gregbike.carbonmade.com/ - Personal Portfolio |
|
|||
|
> chcę przeciągnąć tylko kształt selekcji a nie zawartość,
> jak przeciągnę to przeciągam całość obrazu na drugi obraz (inny otwarty > plik) wcisnij M i wtedy przesuwaj... dodatkowo masz Select->Save selection pozdro |
|
|||
|
Tak, przeciągnąłem z wciśniętym M i zadziałało tak jak chciałem,
Dziękuję za pomoc Marcin Użytkownik "usspn" <usenet@nospam.pl> napisał w wiadomości news:fg8bib$qh7$1@inews.gazeta.pl... >> chcę przeciągnąć tylko kształt selekcji a nie zawartość, >> jak przeciągnę to przeciągam całość obrazu na drugi obraz (inny otwarty >> plik) > > wcisnij M i wtedy przesuwaj... > > dodatkowo masz Select->Save selection > > > pozdro > |
![]() |
| Użytkownicy aktualnie czytający ten wątek: 1 (0 użytkownik i 1 gości) | |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|