![]() |
|
|||||||
| Zarejestruj się | FAQ | Użytkownicy | Social Groups | Kalendarz | Szukaj | Dzisiejsze posty | Zaznacz Przeczytane Fora |
![]() |
|
|
LinkBack | Narzędzia wątku | Wygląd |
|
|||
|
Witam,
Prosze o informacje ktore pliki mozna bezpiecznie skasowac z instalacji postgresql, nie tracac na stabilnosci i funkcjonalnosci? Robie instalator programu bazodanowego napisanego w builderze i chcialbym odchudzic nieco instalacje postgresa ![]() Sciagnalem plik postgresql-8.2.5-1-binaries-no-installer.zip ze strony postgresa Po rozpakowaniu calosc wazy ok ~44MB mam nastepujace katalogi: bin doc include lib share man Od razu skasowalem doc, include, man Po tej operacji rozmiar ok 34MB Ktore pliki mozna jeszcze usunac?? dzieki pozdrawiam |
|
|||
|
hazet pisze:
> Witam, > > Prosze o informacje ktore pliki mozna bezpiecznie skasowac z > instalacji postgresql, nie tracac na stabilnosci i funkcjonalnosci? > Robie instalator programu bazodanowego napisanego w builderze i > chcialbym odchudzic nieco instalacje postgresa ![]() > > Sciagnalem plik postgresql-8.2.5-1-binaries-no-installer.zip ze strony > postgresa > Po rozpakowaniu calosc wazy ok ~44MB > mam nastepujace katalogi: > bin > doc > include > lib > share > man > > Od razu skasowalem doc, include, man > Po tej operacji rozmiar ok 34MB > > Ktore pliki mozna jeszcze usunac?? > > dzieki pozdrawiam > A po co dokładnie? |
|
|||
|
On 6 Lis, 23:58, Szymon <al...@skynet.org.pl_WITHOUT> wrote:
> hazet pisze: > > > > > Witam, > > > Prosze o informacje ktore pliki mozna bezpiecznie skasowac z > > instalacji postgresql, nie tracac na stabilnosci i funkcjonalnosci? > > Robie instalator programu bazodanowego napisanego w builderze i > > chcialbym odchudzic nieco instalacje postgresa ![]() > > > Sciagnalem plik postgresql-8.2.5-1-binaries-no-installer.zip ze strony > > postgresa > > Po rozpakowaniu calosc wazy ok ~44MB > > mam nastepujace katalogi: > > bin > > doc > > include > > lib > > share > > man > > > Od razu skasowalem doc, include, man > > Po tej operacji rozmiar ok 34MB > > > Ktore pliki mozna jeszcze usunac?? > > > dzieki pozdrawiam > > A po co dok adnie? Chcialbym zostawic jednynie niezbedne pliki do funkcjonowania silnika bazy danych, program startuje postgresa za pomoca pg_ctl i laczy sie z nim(postgres nie dziala tutaj jako usluga) Mam instalator ktory instaluje rowniez postgresql razem z programem i chcialbym zeby cala instalka po prostu mniej zajmowala. pozdrawiam |
![]() |
| Użytkownicy aktualnie czytający ten wątek: 1 (0 użytkownik i 1 gości) | |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|