![]() |
|
|||||||
| Zarejestruj się | FAQ | Użytkownicy | Social Groups | Kalendarz | Szukaj | Dzisiejsze posty | Zaznacz Przeczytane Fora |
![]() |
|
|
LinkBack | Narzędzia wątku | Wygląd |
|
||||
|
Jesli znasz firmy hostingowe/rejestratorów domen, których możesz z czystym sumieniem polecić innym, napisz tutaj.
Ja osobiście polecam firmę HostDime.com. Korzystam z najniższego planu reseller, żadnych problemów, praktycznie żadnych downtimów i szybko chodzi co ważne. Support jest błyskawiczny aczkolwiek czasem każą sobie dodatkowo płacić np. za odtworzenie skasowanych danych Ale jeśli zależy ci na stabilnym hostingu za małe pieniądze, bardzo polecam!
|
xon.pl faktycznie wypada naprawde ciekawie, a ode mnie dla nie wymagajacych webmasterow szukajacych taniej oferty na senna stronek www.MasterNET.pl . Mam tam konto od grudnia 2004 roku i nie bylo wiekszych problemow. Pomoc mozna uzyskac przez gg praktycznie blyskawicznie. Wiem,ze MasterNET dziala juz od dluzszego czasu, wiec chyba raczej nagle strona nie sniknie z serwera.
|
|
||||
|
To ja dorzucę www.nazwa.pl
Firma jest liderem w dziedzinie hostingu i rejestracji domen w Polsce. Jakość usług na najwyższym poziomie, helpdesk odpowiada błyskawicznie, rewelacyjny uptime i bardzo dobre parametry w ofercie. Mam tam od półtora roku serwer i 2 domeny i wszystko gra i tańczy bez problemów. Stać ich na takie bonusy jak np. konto pocztowe 1GB dorzucane za free do wykupionej domeny. Firma z tradycjami, uznana marka, myślę że zasłużenie. Generalnie - warto zapoznać się z ofertą. |
|
|||
|
fc.pl - mam tam pare domen i przez tyle lat nie bylo zadnych awarii
avx.pl - fajny hosting 1GB=99zł tani i baaardzo szybki po kupieniu u nich hostingu jest mozliwosc kupienia domeny .pl za 69 natomiast globalnych za 25zł(szkoda ze wczesniej ich nie dostrzeglem) ogromnym plusem jest support - odpowiadaja od razu |
|
||||
|
jeżeli macie ograniczone fundusze polecam www.lap.pl
1GB za 100 złotych, domena jakistekst.lap.pl mają duża wade że nie oferują domen - jak ktoś potrzebuje to musi dokupić osobno |
|
|||
|
Z mojej strony na duży plus
2BE.PL support ok - nawet w weekendy wieczorami serwery w Polszy, stabilność zapewniona fajny panel - choć nie c-panel to autorskie rozwiązanie, na dobrym poziomie niezłe zaplecze dodatkowych usług. Ogólnie 9/10 (mały minus za brak shella, ale ponoć kwestie bezpieczeństwa...) |
|
|||
|
Cytat:
![]() |
|
|||
|
Strona WWW hostingu: http://www.abajt.orge.pl
Ze swojej strony polecam hosting firmy ABajt. Mam u nich konto od kilku miesięcy i jestem całkowicie zadowolony, serwery są szybkie, niezawodne, administrator do rany przyłóż, a ceny... w polskim internecie nie znalazłem niższych... Dla osób, które mają małe strony ich oferta jest idealna, dla tych z nieco większymi też zapewne (zaliczam się do pierwszej grupy)... Serwer 200 MB kosztuje 30 PLN, jednak gdy wykupi się hosting na dwa lata firma dokłada trzeci rok GRATIS! Dotyczy to wszystkich pakietów. Skorzystałem z promocji, nie ma w tym żadnego przekrętu (konto ważne do stycznia 2011, kosztowalo "tylko" 60 PLN ) 20 PLN na rok za konto z takimi parametrami to ideał ![]() W żaden sposób nie jestem z tą firmą związany, po prostu polecam ją jako zadowolony klient... Strona WWW hostingu: http://www.abajt.orge.pl |
|
|||
|
Ja polecam usługi firmy Netmark.
Jestem zadowolonym klientem, serwery są tanie. Wybierałem inne firmy ale żadne nie były tak dobre jak ta. Poniżej zamieszczam jedną ofertę: Cytat:
|
![]() |
| Użytkownicy aktualnie czytający ten wątek: 1 (0 użytkownik i 1 gości) | |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|